4 Ocak 2015 Pazar

AVENE ELUAGE GEL CONCENTRE ÜRÜN İNCELEMESİ


Merhabalar........Bugün en beğendiğim markaların başında gelen avene'in en çok tercih edilen ,çok amaçlı ürünlerinden birini sizlerle paylaşmak istiyorum.Avene eluage gel concentre !!!

Önce ürünün ne amaçla kullanıldığından  başlayalım.Bu ürün mimik çizgileri ,alın çizgileri,ağız kenarı çizgileri,göz kenarı çizgilerinin hepsi için kullanılabilen çok amaçlı bir jel.Uzun süre kullanıldığında  mimik çizgilerini doldurup cildin eski görünümüne kavuşmasını sağlıyor.


Peki içeriğinde neler var diye merak edenler için ürünün içeriğini mercek altına alalım.
1.retinaldehid
                                   2.hiyalüronik asit fragmanları(HAF)
        3.termal su  içeriyor.
Bu içerikte retinaldehit olmasının ikili bir etkisi var.Bence ürünün çok amaçlı kullanımı da burdan geliyor.Retinaldehit cildinizin ihtiyacını baz alarak A vitaminine dönüşerek hücresel  faaliyetleri  başlatıyor ve  cildinize en uygun toleransı seçerek cilde parlaklık sağlıyor.Bu anlamda  ürüne 'akıllı'desek  abartmış olmayız.Yani cildiniz hem  kollajen  sentezi yapacak hem uzun vadede  cilt yüzeyindeki boşluklar dolacak.Yüz ovaliniz yeniden şekilleniyor hem de daha  sıkı bir şekilde.....


Ürün adından da  anlaşılacağı gibi jel kıvamında ama hafif renkli. Resimde de gördüğünüz gibi şeffafa yakın bir renk .


Bu ürünü kimler kullanabilir?
Bu ürünü olgun ciltler kullanabilir .Olgun ciltlerde mimiklerden kaynaklı oluşan çizgileri gidermek için kullanılabilir.Olgun ciltlerde atopik olanlar dahil her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir.İçindeki termal su zaten yüze bir rahatlama sağlıyor.

Bu ürünü nasıl kullanmalıyım?
Bu ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulayarak  kullanın ama tavsiyem her yere yaymaktansa çizgilerin olduğu bölgeye uygulayın sadece ve masaj yapmayın .Tampon hareketlerle iyice yedirin.Akşamları kullanın.
Tabi ki her şeyde olduğu gibi bu üründe de düzenli kullanım sayesinde istenilen sonucu  alacağınızı unutmayın.

Ürün makeupalley'de 4.3 almış benden söylemesi:)
Ürünü kozmetikdetrend sitesinden  satın alabilirsiniz.


                                                                              


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder