17 Şubat 2015 Salı

DR. MURAD ESSENTİAL C TONER (C VİTAMİNLİ TONİK)



Dr.Murad'ın uzun yıllar önce geliştirdiği leke ve ton farklılıklarını gidermek amacıyla oluşturduğu C vitaminli ürünler serisinin toniğini incelemek istedim.Bu ürün uzun zamandır araştırdığım ve denemek  istediğim bir üründü.Bir arkadaşımın bu ürünü alması ve yüzündeki değişimleri göstermesi ile birlikte bu ürün hakkında yazmaya karar verdim.
Ürün neler vaadediyor?:

1.Ürün öncelikle leke ve ton farklılıklarını giderme amacıyla ortaya çıkmış.
2.Strese ve çevresel  hasara maruz kalmış ciltleri onarıyor
3.Cildinizdeki stresin etkilerini azaltmayı hedefliyor
4.Cildin savunma sistemini güçlendirmek




Ürün neler içeriyor?

A,C,E vitaminleri
Sodyum PCA(nem  tutucu  demek)
Hamamelis Virginiana(onarıcı ,iyileştirici özelliği ile  tanınan bir bitki)
Meyan kökü özü(akne tedavisinde kullanılır )
Portakal ve Coneflower (ekinezya anlamına geliyor ve sivilceler iyi geliyor portakal ise c vitamini özelliği ile katkı sağlıyor.)



Ürünü her cilt tipi ve her yaş grubu rahatlıkla kullanbiliyor.Asla yan etki yaratmıyor.Hatta cildinizi rahatlatmak ,ferahlatmak ve yumuşatmak amacıyla da kullanabilirsiniz.Cildinizin savunma sistemini güçlendirdiği için her durumda faydasını görürsünüz.
İlk etkisini  bir ay  sonra lekelerin renginin açılması  ve geçmeyen yaraların (sivilce,lekelenme ,küçük çapta yara gibi cilt bozuklukları) iyileşmeye başlaması ile zaten fark edeceksiniz .


Özellikle sigara kullananların ,stresli ortamlarda çalışanların,çok fazla  dışarıda zaman geçirmek zorunda kalanların mutlaka kullanması gereken bir takviye.Atopik ciltlerin hassasiyetini de  azaltan bir ürün.Zaten Dr.Murad markasına gözü kapalı güvenenlerdenim.O yüzden  tereddüt yaşayan varsa denesin derim.Ayrıca ürün cildin ph derecesini ayarlayıp antioksidan  etki de yaratıyor.

Yüzünüze günde 2 kere püskürtün ve cildinizin emmesini bekleyin.Dilerseniz pamuk yardımıyla da  yedirebilirsiniz.Yanma ,germe,kurutma yapmıyor.Cildiniz  emdikten sonra da yumuşaklık hissediyorsunuz.Cildiniz neme doyuyor.

Bu ürünü turuncukasa'dan uygun fiyata alabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder