7 Kasım 2014 Cuma

DR.MURAD AHA/BHA Exfoliating Cleanser:

DR.MURAD    AHA/BHA  Exfoliating  Cleanser:

                                       

Öncelikle bu jel  kıvamındaki peelingin kullanım amacıyla başlayalım.
Bu peeling  age reform özelliğiyle her şeyden önce anti aging olma özelliği taşıyor.İçeriğinde bulunan  AHA/BHA  cildinizi yeniliyor ve  gözle görülmeden soyup daha diri bir cilt yaratıyor. Yani cildiniz ölü hücrelerden arınırken ince çizgilerinizden de kurtuluyorsunuz.(Tabi düzenli kullanmak şartıyla).
Bu peeling daha uyguladığınız ilk anda  yüzünüze  bir beyazlama  ve pürüzsüzlenme görüntüsü katıyor.Ürünü banyo esnasında haftada bir yapmanız yeterli .Kutusunda haftada 2-3 defa kullanılması gerektiği yazıyor  fakat  bu çok  fazla çünkü cildin üst katmanını çok da fazla soymamak  lazım, özellikle de lazer yaptırıyorsanız.Eğer ki lazere gidiyorsanız 15 günde bir kullanmalı ve lazerden sonra  1 hafta beklemelisiniz.

Ürünün yapısına gelirsek,temizleyici granüllü krem yapısında .Elinizde azcık köpürtüp uygulayın ve masaj yapın .1-2 dk.ardından durulayın.(ben boyun ve koltuk altı  bölgesine de uyguluyorum ,acayip beyazlatıyor J
                              

Bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum ve vazgeçilmezim oldu .200ml ebatındaki bu ürünü çoğu eczanede 150tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz ama parasına değiyor çünkü bitiremiyorsunuzJ .Bu ürünü kullananlar cilt bakımına ihtiyaç duymuyor çünkü yüzünüzdeki siyah noktaların  hepsi kayboluyor ve yumuşacık oluyorsunuz.Asla değiştirmeyeceğim bir ürün mutlaka denemelisiniz J
(Her yaş grubu kullanabilir aşırı  hassas ciltlerde bile  hiç sorun yaratmıyor).

Bu arada unutmadan ekleyeyim ürünün makeupalley.com’daki puanlaması da 5 üzerinden 4. 2, orada verilen yorumlara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Hadi bakalım satın almak isteyenler TIK TIK:)


Selda...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder